Bardienstreglement/ werkzaamheden bardienst

Werkzaamheden bardienst TV Pieter Brueghel

Algemeen

  • Tafels leegmaken en afdoen met een doekje aan het einde van de bardienst, in de zomer ook de tafels op het terras
  • Ontdooide producten (zoals tosti’s) nooit opnieuw invriezen. In koelkast bewaren
  • Glaswerk spoelen en bar schoon achter laten
  • Vaatwasser inruimen en aanzetten indien nodig. Zie instructies voor gebruik op vaatwasser
  • Keuken netjes houden
  • Vloer vegen als er veel zand ligt
  • De bar sluit om 23.30 uur, het paviljoen sluit om 23.45 uur

Overdag

  • Bij openen deur controleren of alarm is ingeschakeld, zo ja dan uitschakelen met druppel
  • Schone handdoek en vaatdoekjes neerleggen bij de bar en in de keuken
  • Vaatwasser uitruimen
  • Lekbak van de koffiemachine schoonmaken
  • Checken of er een pak koffie in de koelkast aanwezig is
  • Het zakje met de sleutel afgeven bij de COOP

 Vroeg avond

  • Koelkast aanvullen met frisdranken en wijn
  • Vaatwasser uitruimen
  • Spoelbak schoonmaken en indien nodig nieuwe spoeltablet toevoegen
  • Lekbak van de koffiemachine schoonmaken

 Laat avond

  • Bierfusten aanvullen in koeling onder de bar. Nieuwe fusten achteraan neerzetten

Aan het eind van de avond:

  • Lekbak van de koffiemachine schoonmaken
  • Lekbak van bar en spoelbak schoonmaken, spoelbak leeg laten na schoonmaken
  • Vaatwasser vullen en aanzetten
  • Asbakken leegmaken in hiervoor bestemd bakje (i.v.m. brandgevaar)
  • Kassa op stand-by zetten, niet uitschakelen
  • Bij verlaten paviljoen alarm inschakelen
  • Zakje met sleutel in de brievenbus op Van Gentlaan 65 (fam. Willems) 

Bedankt voor uw medewerking